راز گشایی از جنایت گورستان در دادگاه

مرد جوانی که به اتهام کشتن زن هم محلی اش در بازداشت به سر می برد ، روز گذشته در جریان محاکمه در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران ادعا کرد ، مقتول را به خاطر مشکلات اخلاقی اش به قتل رسانده است.
کد خبر: ۱۱۷۲۷۹

به گزارش خبرنگار جام جم ، ساعت 18:30 عصر روز 14 شهریور سال گذشته ، یکی از اهالی پاکدشت با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس گرفت و ماموران را در جریان پیدا شدن جسد زنی میانسال روی یک سنگ قبر در گورستان ده امام قرار داد. به دنبال این تماس ، ماموران اداره آگاهی پاکدشت به محل حادثه اعزام و با جسد زنی روبه رو شدند که با ضربات چاقو به قتل رسیده بود. با دستور بازپرس کریم پور ، جسد برای بررسی هویت و علت مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت . ماموران در بررسی از کیف مقتول یک دفترچه تلفن به دست آوردند و از این طریق ، تحقیقات خود را آغاز کردند تا این که پی بردند زنی به نام طوبی از یک روز پیش همراه مردی به نام محمد که پسر یکی از اهالی محل بوده است ، برای گرفتن مقداری پول از خانه خارج و یکباره ناپدید شده است . با کشف این سرنخ ، ماموران از خانواده زن گمشده خواستند به پزشکی قانونی مراجعه کنند که به این ترتیب هویت مقتول تایید شد و این فرضیه که محمد مرد ، همسایه او را به قتل رسانده باشد قوت یافت و وی تحت تعقیب پلیسی قضایی قرار گرفت . جستجوی پلیسی برای شناسایی مخفیگاه وی ادامه یافت تا این که چند ماه بعد از جنایت ، قاتل فراری در منزل یکی از اقوامش در شهریار کرج شناسایی ، دستگیر و به اداره ویژه قتل پلیس آگاهی انتقال یافت . محمد ، متهم به قتل در بازجویی های پلیسی به قتل اعتراف کرد و گفت : مقتول دچار فساد اخلاقی شده بود ، او را کشتم. بنابراین مرد قاتل پس از بازسازی صحنه قتل روانه زندان شد و ماموران در ادامه تحقیقات خود با توجه به تحقیقات محلی ، علت و انگیزه قاتل را رد کردند. روز گذشته مرد قاتل در شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران حضور یافت . در ابتدای جلسه دادگاه ، دادیار خاکی ، نماینده دادستان تهران برای مرد قاتل تقاضای مجازات قانونی و 2 نفر از فرزندان مقتول تقاضای قصاص و 2 فرزند دیگرش از حق خود گذشتند سپس قاضی عزیز محمدی ، رئیس شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران پس از شنیدن گفته های اولیای دم ، از متهم به قتل خواست در جایگاه مخصوص قرار گیرد و به دفاع از خود بپردازد.

اعتراف متهم در دادگاه

محمد ، متهم به قتل در دفاع از خود گفت : من قبول دارم که زن همسایه ام را کشته ام. او دچار فساد اخلاقی شده بود بنابراین جان وی را گرفتم تا خانواده اش احساس عذاب و ناراحتی نکنند. وی ادامه داد : روز حادثه ، به بهانه این که می خواهم برای مقتول از مردی در بازار شهر پول بگیرم ، سراغش رفتم و در میانه راه از او خواستم به مزار یکی از آشنایان در گورستان برویم. وقتی به آنجا رسیدیم او مشغول فاتحه خواندن شد که به یکباره با گلدانی که در آن حوالی بود ، محکم به سر وی کوبیدم که مجروح شد و روی سنگ قبر افتاد ، خواست فرار کند که او را با ضربه های چاقو به قتل رساندم و فرار کردم . بنابراین گزارش ، متهم به قتل روز گذشته با قرار تجدید بازداشت موقت روانه زندان شد و قاضی عزیز محمدی ، رئیس شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران به همراه چهار قاضی مستشارش وارد شور شد و جوان قاتل به قصاص محکوم شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها