
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس،جواد نخعی اظهار داشت: اولین دمای کمینه صفر درجه پاییزی صبح امروز در سربیشه به عنوان سردترین شهر استان رخ داد.
وی افزود: در 24 ساعت گذشته نهبندان با دمای 29 درجه بالای صفر گرمترین شهر استان بوده است.
کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به میزان بارندگی در 24 ساعت گذشته در استان، اظهار داشت: از ایستگاه فتحآباد فردوس یک میلیمتر و سربیشه و حاجیآباد زیرکوه نیز بارش ناچیزی گزارش شده است.
نخعی تصریح کرد: با توجه به الگوی نقشهها با کاهش دما طی امروز و امشب، قاین و درمیان نیز دمای صفر و زیرصفر را تجربه خواهند کرد.
وی یادآور شد: احتمال کمینه دمای صفر درجه برای مرکز استان نیز برای فردا وجود دارد.
کارشناس سازمان هواشناسی عنوان داشت: وضعیت جوی استان طی 24 ساعت آینده در مجموع پایدار خواهد بود اما وزش باد و گرد و خاک در مرز شرقی دور از انتظار نیست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد