
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، معاون عملیات نیروی انتظامی استان خوزستان با تایید این مطلب گفت: این گروهک کور سال های قبل نیز اقدامات خرابکارانه ای در استان خوزستان انجام داده است.
سرهنگ نقیب فاطمی امروز شنبه شهادت یک سرباز وظیفه نیروی انتظامی استان خوزستان در جریان این اقدام تروریستی را تایید کرد و گفت: سرباز یاد شده در مقابل جایگاه قرار داشت که پس از اصابت گلوله به وی مجروح و سپس به شهادت رسید.
گروه تجزیه طلب الاحواز که از سوی معاندان خارج از کشور از جمله عربستان سعودی حمایت می شود در سال 84 نیز دست به عملیات تروریستی و بمب گذاری در چند نقطه اهواز کرده که در جریان این اقدامات تعدادی از شهروندان خوزستانی به شهادت رسیدند.
در حادثه روز شنبه در مراسم رژه نیروهای مسلح در اهواز 9 نفر شهید و بیش از 20 نفر مجروح شدند و احتمال افزایش تعداد شهدا نیز وجود دارد.

اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با روزنامه «جامجم»:
معاون امور فرهنگی کمیته امداد در گفتوگو با جامجم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد