محور هراز جمعه یک طرفه می شود

رئیس پلیس راه شرق استان تهران با اشاره به ترافیک روان محورهای شمالی گفت: پیش‌بینی می‌شود روز جمعه مسیر هراز از ساعت ۴ بعدازظهر یک طرفه شود.
کد خبر: ۱۱۶۵۲۵۵
محور هراز جمعه یک طرفه می شود

به گزارش جام جم آنلاین، سیاوش محبی در گفتگو با تسنیم، در مورد وضعیت جاده‌ها اظهار داشت: در حال حاضر مسیرهای تردد به سمت شهرهای شمالی کشور با ترافیک شلوغ اما روان همراه است.

وی بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود روز جمعه مسیر هراز از ساعت 4 بعدازظهر یک طرفه شود که در صورت نیاز این ممنوعیت اعلام می‌شود.

رئیس پلیس راه شرق استان تهران همچنین تصریح کرد: مسیرهای گرمسار و قم با بارش باران همراه است که از رانندگان تقاضا داریم با رعایت سرعت مطمئنه از بروز حوادث جلوگیری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها