گران شدن اسباب‌‌بازی و مواد پتروشیمی

خانم فاطمه ذوالقدر که معرف حضور هست؛ نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس را می‌گوییم. بعد از اظهارنظر هفته گذشته ایشان که درمورد کتاب‌های قاچاقی که در راسته انقلاب به فروش می‌رسند داشت حالا در یک اظهارنظر دیگر به حوزه اسباب بازی ورود کرده و آمارهای جالبی هم داده‌اند.
کد خبر: ۱۱۶۵۰۷۰

خانم ذوالقدر گفتهاند که 85 درصد اسباببازیهای داخل کشور، وارداتی است. با این تفاسیر اگر میبینید قهرمانهای پرزرق و برق خارجی از در و دیوار اسباببازیفروشیهای شهر بالا میروند و بچههای ما را در محاصره خود درآوردهاند تعجب نکنید. در واقع با این آماری که خانم نایبرئیس میدهد اگر چیزی غیر از این ببینید باید تعجب کنید. حالا داشته باشید ادامه حرفهای خانم ذوالقدر را که آمارهای عجیب و غریب را ادامه داده و اضافه کردهاند که بیش از 75 درصد از این 85 درصد اسباب بازی وارداتی هم از کانالهای قاچاق وارد کشور میشود. به عبارت دیگر بنا به گفته ایشان به احتمال زیاد بخشی از اسباببازیهایی که همین الان بچههای شما یا فامیل با آنها مشغول بازیاند، قاچاق است. در واقع بچه از همین سن رفته توی کار آشنایی با قاچاق. با این موارد دیگر عجیب نیست که توصیف ذوالقدر از بازار اسباببازی عبارت «صنعت پولساز» است. ذوالقدر در بخش دیگری از حرفهایش صحبتهایی هم ناظر به استفاده از شخصیتهای ایرانی در تولید اسباببازی کرده و با بیان اینکه واردات بالای اسباببازی به کشور مشکلات تولیدکنندگان داخلی را دوچندان کرده است، این را هم اضافه کرده که هر چند برخی تولیدکنندگان ایدههای خلاقی را برای تولید اسباببازی دارند، اما به دلیل عدم حمایت شاهد کپی جنسهای خارجی هستیم و هنوز نتوانستهایم تولید اسباببازی آموزشی را در دستور کار قرار دهیم. در این رابطه نیاز است با حمایت مناسب از تولیدکنندگان داخلی به گونهای در این مسیر گام برداشت که طراحان و تولیدکنندگان بتوانند به سمت و سوی تولید اسباببازی کیفی متناسب با فرهنگ ایرانی- اسلامی ترغیب شوند.

نایبرئیس کمیسیون فرهنگی مجلس اشارهای هم به افزایش قیمت اسباببازی کرده و از این رهگذر سوزنی هم به پتروشیمیها زده و اضافه کرده: مواد اولیه از پتروشیمیها تامین میشود که در حال حاضر تولیدکنندگان به دلیل نوسان قیمت برای تامین مواد اولیه با مشکل مواجه هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها