نیرنگ جدید آمریکا برای نجات «معامله قرن»

منابع سیاسی آمریکایی از «نیرنگ» جدید دولت دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا، با مشارکت کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس و اروپایی برای مجبور کردن تشکیلات خودگردان فلسطین به ریاست «محمود عباس» به موافقت با طرح موسوم به «معامله قرن» خبر دادند.
کد خبر: ۱۱۶۴۵۹۶

یک رسانه چاپ رژیم صهیونیستی فاش کرد که ایالات متحده آمریکا به تشکیلات خودگردان فلسطینی پیشنهاد کمک پنج میلیارد دلاری در مقابل بازگشت به میز مذاکرات با اسرائیل را مطرح کرده است.

روزنامه اسرائیلی« گلوبس» روز پنجشنبه در گزارش خود به نقل از منابع سیاسی آمریکا نوشت این پیشنهاد پس از آن مطرح شد که تیم مذاکرات با اسرائیل، به رهبری «جارد کوشنر» داماد و مشاور ارشد رئیسجمهوری آمریکا و «جیسون گرینبلات» فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه موفق شدند ترامپ را به این امر متقاعد سازند.

به موجب این پیشنهاد، تشکیلات خودگردان فلسطین پنج میلیارد دلار از کشورهای عربی حوزه خلیجفارس و اتحادیه اروپا، به منظور بهبود وضعیت اقتصادی این تشکیلات از جمله در نوار غزه، دریافت میکند.

این منبع عبریزبان خاطرنشان کرد که دولت ترامپ ماه گذشته 200 میلیون دلار از کمکهای کشورش به تشکیلات خودگردان فلسطین و از کمکها به آژانس امداد و کاریابی به آوارگان فلسطینی( آنروا) و همچنین دهها میلیون دلار از کمکهای اختصاصیافته به بیمارستانهای فلسطینی در شرق قدس اشغالی را کاهش داد.

به نوشته گلوبس، در صورتی که تشکیلات خودگردان فلسطین با این پیشنهاد مالی مخالفت کند از لحاظ اقتصادی ضربه خواهد دید و وضعیت اجتماعی نیز رفتهرفته وخیمتر خواهد شد.

این منابع افزودند این طرح آمریکا برای کمک به تشکیلات خودگردان فلسطین و احیای فعالیتهای آن، در چارچوب برنامه زمانی مشخصی جهت بازگشت به میز مذاکرات با طرف اسرائیلی و برگزاری کنفرانس بینالمللی کمککنندگان از اقتصاد فلسطین، آغاز میشود.

طرح آمریکایی «معامله قرن» که به دنبال از بین بردن مساله فلسطین، به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و لغو بازگشت آوارگان و پناهندگان فلسطینی به سرزمین خود است، با موج شدیدی از مخالفتها و محکومیت در جهان اسلام مواجه شده است.

در این حال جنبش مقاومت اسلامی «حماس» اعلام کرد که تشدید یورش صهیونیستها به مسجد الاقصی بازتاب طرحهای رژیم صهیونیستی و تلاش برای تقسیم زمانی و مکانی به منظور سلطه کامل بر این مکان مقدس است.

جنبش حماس در بیانیهای اعلام کرد: این اقدامات در راستای طرح آمریکا در منطقه که «معامله قرن» نامیده میشود، صورت میگیرد.

همچنین فلسطینیان ساکن غزه روز جمعه تظاهرات گستردهای را در ادامه تظاهرات «بازگشت» با عنوان «مقاومت تنها گزینه ماست» برگزار میکنند.

در بیانیه این راهپیمایی آمده است که تظاهرات مسالمت آمیز باید تا تحقق همه اهداف فلسطینیها از جمله رفع محاصره غزه و نابودی معامله قرن ادامه داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها