در انتظار دومین درخشش فغانی

علیرضا فغانی داور الیت ایران، دومین قضاوت خود در جام جهانی را امشب انجام می‌دهد. محمد منصوری و رضا سخندان کمک‌های شایسته او در این بازی هستند و امیدواریم قضاوتشان بی‌نقص باشد.
کد خبر: ۱۱۵۰۱۱۴

کمیته داوران فیفا در دور اول، آزمونی دشوار برای فغانی انتخاب کرد که تیم داوری ایران سربلند از آن بیرون آمد. فغانی بهترین نمره هفته اول را گرفت و در هفته دوم استراحت کرد.

اما حساس‌ترین بازی هفته سوم به او داده شد تا مشخص شود آنها چقدر به فغانی اعتماد و باور دارند. بیشتر داورانی که تاکنون قضاوت کرده‌اند تصمیم‌های اشتباه و سوتهای نادرست داشته‌اند که کارشان را به VAR کشیده و همین موجب قرار گرفتن نام فغانی در صدر رنکینگ داوران شده است. امیدواریم فغانی از آزمون دشوار امشب هم سربلند بیرون بیاید که اگر این طور شود او یکی از گزینه‌های جدی فینال خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها