وزیر ورزش:

قلب‌ 80 میلیون ایرانی همراه تیم ملی

دکتر مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان، در گفت‌وگویی با پیگاه خبری این وزارتخانه در خصوص مسائل و موضوعات تیم ملی فوتبال در راه جام جهانی روسیه صحبت کرد که بخش‌هایی از آن در ادامه می‌آید:
کد خبر: ۱۱۴۷۲۸۶

هرچند در گروه دشواری قرار گرفته ایم اما تیم ما تمام تلاش خود را برای بازی خوب و در خور شأن ایران و دفاع از حیثیت فوتبال کشور به کار میبندد.

در هر دوره متناسب با قرعه، شرایط خاصی داشتیم و این بار نیز در گروه دشواری قرار گرفتهایم، ولی جوانان ایران ثابت کردهاند که هر وقت عزم و اراده برای انجام کاری داشتند به موفقیتهای بزرگی رسیدهاند. این ویژگی ملت ایران است که در سختیها و مشکلات، با عزم و اراده راسخ، گلیم خود را از آب بیرون میکشند.

تیم ملی فوتبال تنها یک تیم 23 نفره نیست، بلکه قلبهای 80 میلیون ایرانی همراه تیم ملی در جام جهانی است.

آقای اینفانتینو در سفری که اسفند ماه گذشته به تهران داشتند به صورت حضوری از رئیسجمهور دعوت کرد و هم به صورت کتبی این دعوتنامه را ارسال کرده است، از طرفی آقای پوتین نیز از دکتر روحانی برای حضور در افتتاحیه جام جهانی دعوت کرده است، ولی تا این لحظه حضور دکتر روحانی، به دلیل ازدحام و برنامههای کاری مهم در آن تاریخ، مشخص نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها