قسمت دوم هم در راه است

هیولاها «مکانی ساکت» را پولساز کردند

موفقیت کلان غیرمنتظره «مکانی ساکت»، باعث تعجب تحلیلگران اقتصادی سینما شده است. این فیلم کم خرج طی یک ماهی که از اکران عمومی جهانی آن می‌گذرد، به فروشی بالای 300 میلیون دلار در آمریکا و دیگر کشورهای دنیا دست پیدا کرده است. اهل فن با توجه به حضور هیولاها در متن داستان فیلم، از آن به عنوان «هیولای سودآور و پولساز» کمپانی پارامونت اسم می‌برند. در حالی که هزینه تولید این درام ترسناک و دلهره‌آور رقم بسیار پائین 18‌میلیون دلار بوده، تماشاگران آمریکایی مبلغ 178 میلیون دلار برای تماشای آن پرداخت کرده‌اند.
کد خبر: ۱۱۴۵۶۷۲

بعد از بلک پنتر (698 میلیون دلار) و آونجرز: جنگ (596 میلیون دلار)، مکانی ساکت سومین فیلم پرفروش امسال جدول گیشه نمایش سینماهای آمریکای شمالی تا به حال است. افتتاحیه فیلم در چین معادل 18 میلیون دلار بوده است و پیشبینی میشود در این کشور به تنهایی، حدود 50 میلیون دلار فروش کند.

جان کراسینسکی این فیلم را کارگردانی و در نقش اصلی آن بازی کرده است. امیلی بلانت همسر واقعیاش هم در داستان فیلم، در نقش همسر او ظاهر شده است. آنها و دو فرزند کوچکشان در آمریکای بعد از یک جنگ هستهای و در آیندهای نهچندان دور، باید از جان خود در برابر هیولاهای فضایی محافظت کنند. این هیولاها که زمین را به اشغال خود درآورده و باعث نابودی نسل بشر شدهاند، کور هستند. اما این هیولاهاحس شنوایی بسیار قوی و خوبی دارند. آنها طعمههایشان را با صدا شناسایی و از بین میبرند. به همین دلیل، سکوت عامل زنده ماندن این خانواده چهار نفره است و هر صدایی به عنوان عاملی تهدیدکننده و مرگآور در نظر گرفته میشود.

تولید قسمت دوم فیلم در دستور کار سازندگانش قرار دارد. هنوز زمانی برای شروع کار فیلمبرداری قسمت تازه این درام دلهره آور و ترسناک تعیین نشده است. نکته جالب اینکه قرار است نسخه تئاتری این فیلم هم به روی صحنه تئاتر برادوی برود. این نسخه تئاتری حال و هوایی موزیکال خواهد داشت!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها