در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، سید مصطفی میرسلیم در اجلاس دبیران استانهای حزب موتلفه اسلامی در واکنش به خروج آمریکا از برجام و اظهار تمایل اروپاییها به ادامه اجرای توافق هستهای، گفت: برجام دیگر پا نخواهد گرفت و اظهارات مثبت مقامات سیاسی اروپا مانع احتیاط و امتناع اقتصادیون آنها نخواهد شد.
وی افزود: مصونیت ما در مقابل تحریمهای ظالمانه آمریکا، راه حل اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی توأم با تلاش بی وقفه برای خروج از رکود و اصلاح فوری مفاسد است.
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: ایرانیان همین امسال با حمایت از کالای ایرانی در زمینه نیازسنجی، طراحی، نمونه سازی، تجاری سازی و صادرات و با استفاده از اطلاع رسانی بهنگام و خدماتی که باید دولت به مردم ارائه دهد، جواب دندان شکنی خواهد داد.
وی با اشاره به پیامرسان تلگرام بعنوان یکی از کالاهای فرهنگی غرب، گفت: درآمد تلگرام از داخل ایران نیست بلکه از طریق فروش اطلاعات مردم به سرویسهای بیگانه است. متاسفانه مردم این واقعیت را نمیدانند و از طرفی آنهایی که به این مساله واقف هستند بدلیل برخی اهداف سیاسی خودشان را به نادانی زدهاند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: