
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خانه ملت، ولی الله سیف با بیان اینکه بانک مرکزی استفاده از بیت کوین را توصیه نمی کند، گفت: گردشگران خارجی برای تبدیل ارز به بانک ملی و سامان مراجعه کنند.
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به راه اندازی سامانه الکترونیکی نیما، اظهارداشت: سامانه نیما بازار الکترونیکی است که تمامی ارزهای اقتصادی کشور در آن عرضه و همه تقاضاهای ارز که در کشور وجود دارد در سامانه ثبت می شود و عرضه و تقاضا در سامانه تلاقی می شود.
وی ادامه داد: در این سامانه این امکان وجود دارد که بانک مرکزی با اعمال نظارتی منابع ارزی را کنترل تا ارز به اولویتهای وارداتی تخصیص پیدا کند. رییس کل بانک مرکزی بیان داشت: از این بابت این اطمینان حاصل می شود که منابع ارزی کشور به اقتصادی ملی بر می گردد، صادر کننده منابع ارزی را به چرخه اقتصادی بر می گرداند و واردکنندگان به راحتی می توانند به ارز مورد نیاز دسترسی پیدا کنند.
سیف تاکید کرد: در سامانه نیما سرعت عمل کامل وجود دارد هیچگونه ممانعت و ترمز بروکراسی زائد در سامانه وجود ندارد. وی در خصوص فعالیت سایت ها در زمینه بیت کوین گفت: بانک مرکزی حضور در این بازار را توصیه نمی کند افرادی که با بیت کوین کار می کنند ریسک های بزرگی را بر می دارند در هیچ کجا به این ارزی فرصت نقش آفرینی در مبادلات اقتصادی نمی دهند.
رئیس کل بانک مرکزی در خصوص نیاز گردشگران خارجی به ریال، اظهارداشت: گردشگری های خارجی که به ایران می آیند می توانند در همه بانک ها و به خصوص با مراجعه به شعب بانک های ملی و سامان آمادکی ارز خود را به ریال تبدیل کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد