پلیس ایروان 37 معترض خیابانی را دستگیر کرد

اعتراضات خیابانی مخالفان دولت ارمنستان، روز جمعه به خشونت کشیده شد و مأموران پلیس 37 معترض را دستگیر کردند. خبرگزاری ریانووستی به نقل از ادگار جانویان، رئیس مرکز روابط عمومی پلیس ایروان نوشت: معترضان به انتخاب سرژ سرکیسیان به مقام نخست وزیری ارمنستان در چند خیابان ایروان تظاهرات کردند و پلیس تلاش خود را کرد تا از زور استفاده نکند. به گفته وی، صبح دیروز ابتدا تظاهرات آرام بود و چند مأمور پلیس تظاهرکنندگان را همراهی می‌کردند اما در ادامه، این تظاهرات به خشونت کشیده شد.
کد خبر: ۱۱۳۶۰۹۶

سرژ سرکیسیان که پیش از این، دو دوره رئیسجمهور ارمنستان بود روز سهشنبه از طرف پارلمان این کشور به مقام نخستوزیری برگزیده شد و اعتراضات در ارمنستان بالا گرفت.

شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه نیز بر همین اساس اعلام کرد: از 93 نماینده حاضر در پارلمان ارمنستان، 76 نفر از نامزدی سرژ سرکیسیان حمایت کرده و 17 نفر نیز با آن مخالف بودند./ ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها