
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، نانو ذرات ترکیب موجود در بافت غذاهای کنسروی میتواند به عملکرد طبیعی سیستم گوارشی آسیب وارد کند.
به گفته محققان این نوع از خوراکیها دارای اکسید روی هستند و بر اساس بررسیهای انجام گرفته میتواند برای سیستم گوارشی آسیب زننده باشد.
محققان اظهار کردند: یافتههای به دست آمده نشان میدهد نانو ذرات موجود در بافت برخی از محصولات کنسرو شده به طور منفی روی عملکرد دستگاه گوارشی تاثیر میگذارد.
به گفته محققان آمریکایی در این مطالعه مشخص شد نانو ذرات اکسید روی که به طور طبیعی به آنچه در طول روز یا در وعدههای غذایی مصرف میشود، مرتبط است میتواند بر جذب مواد مغذی تاثیر بگذارد و فرآیند آن را تغییر دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با غلامحسین زمانآبادی و طرحی که مورد توجه رئیس جمهور قرار گرفت
فریدون ناصحی، نوازنده پیانو و آهنگساز در گفتوگو با جامجم:
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد