به اتهام قتل همسر و مادربزرگ صادر شد

مجازات مرگ برای پزشک خوش‌خط

پزشک خوش‌خط تبریزی که متهم به قتل همسر و مادربزرگش است، با حکم دادگاه به قصاص محکوم شد.
کد خبر: ۱۱۳۰۳۱۲

به گزارش جامجم، ماجرا از چند ماه قبل از جنایت آغاز شد وقتی نسخه خوش خط این پزشک در شبکههای مجازی دست به دست شد تا عنوان «پزشک خوشخط» به نام او الصاق شود. البته این داستان ادامه پیدا کرد و مدتی بعد تصویر نسخه دیگری از او منتشر شد که این پزشک شنیدن آواز استاد شجریان را برای بیمارش تجویز کرده بود. نسخههای پزشک تبریزی ادامه داشت و البته بسیار مورد استقبال شبکههای مجازی قرار میگرفت. هر چند این مورد هم بعد از بازداشت این پزشک مورد مناقشه قرار گرفت. در ابتدا پلیس اعلام کرد چنین بیماری وجود خارجی نداشته و این کار خود این پزشک بوده است.

این موارد شهرت مجازی را برای این پزشک ایجاد کرده بود تا این که 20مهر 95 خبر رسید همسر و مادربزرگ او به واسطه خوردن غذای نذری به قتل رسیدهاند. این خبر حساسیت فراوان افکار عمومی را در پی داشت و از وزیر بهداشت گرفته تا مسئولان قضایی دستور پیگیری سریع این موضوع داده شد. اما در میانه پیگیریها این پزشک بازداشت شد و بعد از مدتی اولین سرنخ این پرونده پیدا شد. دوربینهای مداربسته رستورانی در تبریز نشان میداد غذا نذری نبوده و توسط خود این پزشک خریداری شده است، اتفاقی که پزشک خوشخط هم در روزهای اولیه بازجویی به آن اعتراف کرد.

در ادامه سرنخهای دیگری به دست آمد که نشان داد او در قتل همسر و مادربزرگش نقش داشته است. پزشکی قانونی هم با معاینه اجساد اعلام کرد، دو قربانی این جنایت با غذای مسموم به قرص برنج به قتل رسیدهاند.

همزمان با تحقیقات روی این جنایت، شخصیت متهم نیز مورد بررسی قرار گرفت. رئیس پلیس آگاهی درباره شخصیت پزشک جوان گفت: در تحقیقات انجام شده متوجه شدیم پزشک تبریزی علاقه شدید و غیرمعمولی به شهرت داشته و برخی اقدامات قبلی وی نیز با انگیزه شهرت انجام شده است.

سرانجام پرونده به مرحله کیفرخواست رسید و در حالی که پزشک جوان منکر ارتکاب قتل بود، برای او به اتهام دو فقره قتل کیفرخواست صادر شد و پرونده به دادگاه کیفری استان آذربایجان شرقی فرستاده شد.

متهم در دادگاه پای میز محاکمه قرار گرفت و قضات با توجه به درخواست اولیای دم و شواهد موجود در پرونده برای صدور حکم وارد شور شده و پزشک جوان را به قصاص محکوم کردند.

حجتالاسلام مظفری، رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی دیروز در ارتباط با آخرین وضعیت پرونده پزشک تبریزی عنوان کرد: رای قصاص پزشک تبریزی صادر شد.

وی ادامه داد: رای در مرحله ابلاغ است و چنانچه اعتراض باشد به دیوانعالی کشور ارسال خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها