به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، ارده، کنجد بو داده آسیاب شدهای است که از آن حلوا ارده درست میکنند، طبیعت آن گرم و تر است و برای سردمزاجان مفید است البته باید در خوردن آن دقت شود و همراه غذای دیگر خورده نشود چرا که در هضم اختلال ایجاد میکند.
خوردن ارده یا حلوای آن، گرفتگیها (انسدادهای اعضای مختلف) را باز، اخلاط، دمل و جوشها را در سردمزاجها پخته و باز میکند لذا میتواند باعث بروز جوشهای پوستی در سردمزاجان نیز شود.
ارده اشتها را کاهش میدهد البته از این خاصیت میتوان در رژیمهای کاهش وزن برای سردمزاجان بهره برد و غذا را غلیظ میکند؛ ارده را نباید با غذاهای دیگر مصرف کرد همچنین موجب کاهش اشتها به مصرف غذای بعدی میشود که از این اثر نیز میتوان در رژیمهای لاغری استفاده کرد.
البته زیادهروری در خوردن ارده میتواند بیماری ایجاد کند چرا که ارده غلیظ است و میتواند گرفتگی در رگها ایجاد کند، سرکه، ترشیجات، آب لیموی ترش و شیرین عوارض ارده را اصلاح میکند.افراد برای لاغری میتوانند یک یا نیم ساعت پیش از وعده غذایی از روغن ارده کنجد به میزان یک یا دو قاشق بخورند با این کار اشتها کم میشود و غذای کمتری خواهند خورد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد