به گزارش جام جم آنلاین از فارس، ابراهیم ایراندوست در خصوص خواص گیاه نعناع اظهار داشت: گیاه نعناع یک گیاه کوچک با بویی مطبوع بوده از مزایای بسیاری برخوردار است.
وی افزود: این گیاه میتواند برای هضم و سیستم گوارشی انسان استفاده کرد، همچنین برگهای این گیاه دارای آنتی اکسیدانها و مواد مغذی بوده که برای دردهای شکمی و سیستم گوارشی بسیار خوب است.
این متخصص طب ایرانی اظهار داشت: بوی نعناع میتواند به فعال شدن غدد بزاقی کمک کند، این غدد آنزیمهای گوارشی را تولید میکنند که برای هضم ضروری هستند. این آنزیمها عضلات شکمی را آزاد میکنند و در نتیجه سوءهاضمه کاهش پیدا میکند.
وی با بیان اینکه نعناع برای کاهش سردرد نیز مفید است، افزود: عطر طبیعی و تازه نعناع درمان سریع و موثری برای حالت تهوع و سردرد است. این یک ماده تسکین دهنده و آرام بخش طبیعی است که میتواند تنها با مالش روغن نعناع بر روی پیشانی یا بینی ، در کاهش دردسر نقش ایفا کند.
ایراندوست در ادامه توضیح داد: بوی نعناع میتواند بینی، گلو و ریههای را به خوبی پاکسازی کند بهطوری که اگر فردی زیاد سرفه میکند، بوی نعناع میتواند برای پاکسازی گلو و تسکین وی مفید واقع شود. نعناع همچنین دارای خاصیت آنتی باکتریایی و ضد التهابی است که میتواند به تسکین التهاب دستگاه تنفسی کمک کند. نوشیدن چای نعناع میتواند برای احتقان شما عالی باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بو کردن نعناع به کاهش استرس و افسردگی نیز کمک میکند و میتواند بهعنوان یک ماده آرامبخش عمل کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: