در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی شبکه پنج سیما، مستند گمشده به کارگردانی و نویسندگی محمود ناظری و تهیه کنندگی عرفان قاسمپور تهیه و تولید شده است.
محمود ناظری کارگردان این مستند در باره این مستند توضیح داد: این مستند در کشور گرجستان تولید شده و محوریت آن مربوط به آئین عزاداری شیعیان کشور گرجستان است.
وی ادامه داد: برای تولید این مستند سه سال متوالی در ماه محرم و روزهای تاسوعا و عاشورا به گرجستان رفتم و تحقیق کردم.
ناظری اضافه کرد: این مستند 40 دقیقه ای، در ابتدا به معرفی کشور گرجستان و تاریخ اون کشور به عنوان کشوری مسیحی می پردازد و و از زبان مردم آن کشور به نزدیکی دین مسیحیت و مسلمانان اشاره کرده و در نهایت ارادتی که شیعیان آنها به اهل البیت ( ع) دارند را به تصویر می کشد.
بنا بر این گزارش، در بخشی از این مستند، کشیش بنیامین کشیش کلیسای آشوریان آرزوی زیارت کربلا معلی را بیان می کند.


در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: