طرح تحریم‌های جدید علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا

طرح جدید تحریم علیه ایران برای قانونی کردن دستور اجرایی شماره ۱۳۶۱۱، تنظیم شده است که در تاریخ ۱۶ ماه مه سال ۲۰۱۲ از سوی اوباما و در جریان اعلام وضع اضطراری ملی برای مقابله با تهدید صلح، امنیت و ثبات یمن صادر شد.
کد خبر: ۱۱۰۰۷۵۷
طرح تحریم‌های جدید علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا

به گزارش جام جم آنلاین از خبرگزاری صداوسیما، چند تن از اعضای جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا طرحی برای اعمال تحریم های جدید علیه ایران به این مجلس ارائه کردند.

این طرح را «تد پو» به عنوان رییس کمیته فرعی مبارزه با تروریسم، منع گسترش سلاح های هسته ای و «ایلیانا راس لتینن» رئیس کمیته فرعی خاورمیانه و شمال آفریقا و تجارت مجلس نمایندگان آمریکا با نام «HR 4603» یا «قانون تحریم ها برای پاسخگو کردن انصارالله و ایران در سال 2017» مطرح کرده اند.

این طرح برای قانونی کردن دستور اجرایی شماره 13611، تنظیم شده است که در تاریخ 16 ماه مه سال 2012 از سوی اوباما و در جریان اعلام وضع اضطراری ملی برای مقابله با تهدید صلح، امنیت و ثبات یمن صادر شد.

این طرح که به صورت مشترک از سوی راس لتتینن، تد پو، استیو چابوت، مایکل مک کول و دن دنووان همگی از اعضای حزب جمهوریخواه تهیه شده، قصد دارد پشتیبانی (ادعایی) ایران از گروه انصارالله در یمن و نیز افرادی را که از سوی رئیس جمهور آمریکا تعیین می شوند هدف قرار دهد که آگاهانه به لحاظ مالی، مواد اولیه و یا فناوری از کسانی که قطعنامه 2216 شورای امنیت سازمان ملل را نقض می کنند حمایت کرده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها