به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، سرهنگ مصطفی علیزاده شامگاه دوشنبه از وقوع نزاع دسته جمعی در این شهرستان خبر داد و گفت: این نزاع ساعتی پیش در مجتمع «خورشید» رخ داد و طی آن یک جوان ۲۸ ساله در این نزاع به قتل رسید.
وی اضافه کرد: قاتل در حال حاضر فراری است، اما ۳ نفر از افراد دخیل در نزاع دستگیر شده و تحقیقات از آن ها ادامه دارد.
فرمانده انتظامی شهرستان پیشوا از حضور پلیس در صحنه خبر داد و گفت: در حال حاضر پلیس در محل حضور داشته و مشکلی وجود ندارد، بررسی ها و تحقیقات برای دستگیری قاتل آغاز شده و تا دستگیری وی ادامه خواهد داشت.
وی از وقوع این درگیری در یکی از خانه های مجردی مجتمع «خورشید» خبر داد و گفت: در این نزاع، مقتول از ناحیه شاهرگ دچار آسیب شده و به سرعت توسط دوستانش به بیمارستان شهید مفتح ورامین انتقال می یابد، اما متاسفانه به دلیل خون زیادی که از وی رفته بود، در راه بیمارستان جان خود را از دست می دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی هدررفت آب در کشور را بررسی کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم