نگاه روز

پیروزی از آن منتظران است!

روز ولایت امام عصر(عج) و امید واقعی منتظران نزدیک است. مساله انتظار یکی از سیاست‌ها و برنامه‌های بسیار قدرتمند و دقیق اسلامی است که همواره باعث ایجاد انگیزه در بین منتظران خواهد بود و سبب خواهد شد که امت همواره امیدوار به بهبود شرایط و اوضاع و احوال باشند.
کد خبر: ۱۰۹۷۲۹۴

در نظر بگیرید کسانی در شدائد زندگی و ناملایمات طبیعی و غیرطبیعی گرفتار آمده‌اند و هیچ چاره‌ای برای مقابله با این اتفاق ندارند. اگر در بین این جماعت مفهومی به نام امید به بهبود شرایط اوضاع وجود نداشته باشد چاره‌ای جز تسلیم و ناامیدی در برابر این مصائب سخت برای این افراد باقی نمی‌ماند و ناچار به تسلیم و پذیرش شکست مقابل این رویداد ناگوار هستند، اما همان افرادی که در محاصره انواع و اقسام مشکلات قرار داشته و حتی ابزار مناسب را برای مقابله با آن رویداد تلخ در اختیار نداشته باشند اگر بدانند که پشتیبانی همواره نظاره‌گر اعمال و رفتار آنهاست و در مواقع ضروری به کمک آنان می‌آید طبیعی است که تا آخرین مرحله در مقابله مشکلات پیش آمده، مقاومت و ایستادگی می‌کنند و این روحیه جنگندگی و مقاومت را تا آخر حفظ خواهند کرد. آنها هیچ گاه مایوس نخواهند شد و همواره این امید را در دل دارند که امداد و نیروی تازه برای کمک به آنها می‌رسد و در مقابل شرایط سخت تسلیم نخواهند شد.

مفهوم انتظار دقیقا چنین شرایطی را برای معتقدان فراهم می‌کند. امت اسلامی می‌‌داند که در تنگناها و شدائد مادی و معنوی و مسائل پیش آمده برای زندگی اجتماعی هیچ‌گاه تنها نخواهند بود و بر این باور هستند که روزی فراخواهد رسید که رهبری معصوم و قدرتمند، رهبری و هدایت آنان را بر عهده بگیرد و در شدائد زندگی آنها را هدایت کند. امت منتظر هیچ‌گاه تسلیم مصائب زندگی نخواهد شد و همواره بر این باور است که بالاخره راهی برای رهایی از تنگناها پیدا خواهد شد.

شرایط کنونی جهان اسلام و امت شیعی دقیقا حکایت منتظرانی است که به امید رهایی از محدودیت‌ها به کار و تلاش خود ادامه خواهند داد و تسلیم نمی‌شوند و به این باور رسیده‌اند که در نهایت پیروزی با آنان است.

آیت‌الله حسن ممدوحی

مدرس حوزه علمیه قم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها