تعیین تکلیف آخرین مسافران روسیه

تکلیف دو تیم باقیمانده برای صعود به جام جهانی امروز و بامداد فردا در دو شهر سیدنی و لیما مشخص می‌شود. تیم ملی استرالیا به عنوان پنجمین نماینده آسیا در شهر سیدنی میزبان هندوراس است تا بازی برگشت خود را مقابل تیم چهارم منطقه کونکاکاف برگزار کند. بازی رفت دو تیم در شهر سن پدرو با تساوی بدون گل به پایان رسید. تیم پرو نیز در بازی برگشت خود در شهر لیما میزبان نیوزلند است که بازی رفت این دو تیم هم در ولینگتون با تساوی بدون گل تمام شد. پرو به عنوان تیم ششم منطقه آمریکای جنوبی در مرحله پلی‌آف با نماینده منطقه اقیانوسیه رو به رو شده است.
کد خبر: ۱۰۹۳۹۳۵

استرالیا در صورت رفتن به جام جهانی، پنجمین صعود خود به این مسابقات را جشن می‌گیرد. این تیم در سه جام جهانی قبلی حضور داشته و رفتن به روسیه به معنای چهار حضور متوالی آنها خواهد بود. در مقابل، هندوراسی‌ها تا پیش از این سه بار موفق به حضور در مسابقات جام جهانی شده بودند که جام‌های جهانی 2010 و 2014 دو دوره متوالی آن به حساب می‌آید.

پرو نیز تا پیش از این چهار بار جواز حضور در این تورنمنت را کسب کرده است؛ البته حضور آنها در این مسابقات سال‌هاست به رویای مردم این کشور تبدیل شده است، زیرا آخرین حضورشان به جام‌جهانی 1982 اسپانیا باز می‌گردد و در صورت شکست دادن نیوزیلند می‌توانند بعد از 36 سال پا به این مسابقات بگذارند. نیوزی لند در صورت رفتن به روسیه می‌‌تواند جزو تیم‌هایی نام بگیرد که کمترین حضور را در این مسابقات داشته‌اند. آنها تنها در دو دوره و در جام‌های جهانی 1982 اسپانیا و 2010 آفریقای جنوبی حضور داشته‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها