هدفگذاری تولید 200 هزار تن ماهی در قفس

رئیس سازمان شیلات ایران گفت: روش‌های نوین برای توسعه همه بخش‌های شیلاتی بویژه آبزی پروری در دستور کار قرار گرفته است.
کد خبر: ۱۰۹۰۷۵۹

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسن صالحی اظهار داشت: یکی از اولویت‌های سازمان شیلات ایران افزایش سهم صیادی در آب‌های آزاد و اقیانوس و صید گونه‌های کمتر برداشت شده
تعیین شده است.

وی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه، تولید 200 هزار تن ماهی به شیوه پرورش در قفس هدفگذاری شده است، تصریح کرد: تا پایان امسال قفس‌های نصب شده در دریاهای شمال و جنوب و آب‌های داخلی کشور به 530 عدد می‌رسد و با ایجاد ظرفیت تولید 50 هزارتن ماهی در قفس ،زمینه افزایش تولید و اشتغال فراهم خواهد شد.

رئیس سازمان شیلات ایران درباره اقدامات انجام شده برای بومی سازی فناوری ماهی در قفس به امضای موافقت نامه با کشور نروژ اشاره کرد و گفت: مهر سال گذشته با حضور وزرای ایران و شیلات و امور دریایی نروژ، بیش از 10 موافقتنامه امضا شد که یکی از موافقتنامه‌ها مربوط به تولید لوله‌های مورد نیاز پرورش ماهی در قفس بود که بهمن گذشته افتتاح و امروز تولید آن وارد چرخه صنعت و نصب در دریا شده است.

رئیس سازمان شیلات ایران خاطرنشان کرد: سال گذشته حدود یک میلیون 90 هزار تن انواع آبزیان در کشور تولید شد که 480 هزار تن به صورت آبزی پروری و 610 هزار تن صید ماهیان دریایی بوده است.

صالحی کاهش واردات ماهی تیلاپیا را از سیاست‌های سازمان شیلات ایران بیان و تصریح کرد : سال گذشته 10 هزار تن از این ماهی به کشور وارد شد و امسال 20 درصد کاهش واردات این گونه ماهی را خواهیم داشت.

وی افزود: همه محصولات وارداتی شیلاتی، مورد نظارت دفتر کنترل و آزمایش سازمان دامپزشکی کشور و سازمان غذا و دارو قرار می‌گیرد و هیچ جای نگرانی برای مصرف آبزیان وجود ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها