17 زندان سری امارات در جنوب یمن

«جبهه ملی جنوب یمن» اعلام کرد که امارات متحده عربی در سایه سکوت سازمان ملل در مقابل شکنجه‏‌های اشغالگران و جنایات آنها علیه یمنی‎های ساکن جنوب یمن 17 زندان سری تاسیس کرده‌اند‌.
کد خبر: ۱۰۸۷۹۱۷

یک منبع مسئول وابسته به جبهه ملی جنوب یمن گفته که با دقت همه اقدامات جنایت‌آمیزی را که امارات و هم‌پیمانان آن در زندان‌های سری جنوب یمن انجام می‌دهند، زیر نظر دارد. به گزارش پایگاه خبری النجم الثاقب، وی افزود: امارات در 17 زندان سری خود در جنوب یمن به شکنجه زندانیان اقدام می‌کند، اما سازمان ملل متحد چشم خود را روی این جنایت‌ها بسته است.

منبع امنیتی که نخواست نامش فاش شود، اضافه کرد: در زندان «بیر احمد» شهر عدن بدترین نوع شکنجه علیه زندانیان صورت می‌گیرد.

جبهه ملی جنوب یمن که شامل ده‎ها نفر از روسا و رهبران جنوب این کشور است، به امارات هشدار داده‌اند که به این جنایت‌ها به روش‌های مناسب پاسخ می‌دهند. / فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها