
به گزارش جام جم آنلاین از میزان، فرمانده انتظامی خاش گفت: در پی کسب خبری مبنی بر وقوع یک فقره آدم ربایی و ربوده شدن مردی میانسال، تیمی مجرب از مأموران انتظامی شهرستان برای شناسایی متهم و یا متهمان و آزادی گروگان تشکیل و بلافاصله کار خود را آغاز کردند.
این مقام انتظامی ادامه داد: آدم ربایان پس از ربایش این فرد، طی تماس با خانواده وی، خواستار دریافت مبلغ دو میلیارد ریال وجه نقد برای آزادی گروگان شدند.
سرهنگ احمد ثمره حسینی افزود: مأموران انتظامی شهرستان خاش با انجام اقدامات پلیسی گسترده و با بکارگیری تمام امکانات، موفق شدند متهمان و مخفیگاه عاملان این آدم ربایی را شناسایی کنند.
وی ادامه داد: با هماهنگی مقام قضائی، ماموران انتظامی این شهرستان و یگانهای تخصصی و تکاوران پلیس خاش طی یک عملیات منسجم دو آدم ربا را در مخفیگاهشان دستگیر و فرد ربوده شده را صحیح و سالم آزاد کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان خاش در پایان با اشاره به اینکه از مخفیگاه آدم ربایان یک قبضه اسلحه کشف شد، خاطرنشان کرد: پلیس اجازه نخواهد داد که مجرمان و مخلان نظم و امنیت عمومی آسایش شهروندان را برهم زنند و درصورت بروز هرگونه اقدام غیرقانونی با هنجارشکنان برخورد قاطع میکند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد