
به گزارش جام جم آنلاین از میزان، رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: فردی باهویت (ع – ا) حدود ۴هزار نفر را در یک کانال تلگرام تحت عنوان «نذری یابی» گرد هم آورده بود.
وی افزود: هدف این فرد ایجاد مزاحمت برای شهروندان بوده است. پلیس فتا متهم را شناسایی و پس از هماهنگی با دستگاه قضا در محل اختفای وی در شهر زنجان حاضر شد.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی زنجان خاطرنشان کرد: از اطلاعیههای که از سوی این فرد در کانال منتشر شده، نذر قلیان در قهوه خانهای در شهر زنجان بوده است که پلیس وارد عمل شده و این مکان را هم پلمب کرد.
سرهنگ آدینه لو با هشدار به مردم درخصوص عضویت در کانالهای تلگرامی، ازمردم خواست موارد مشکوک در فضای مجازی رابه ۱۱۰ اطلاع دهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی