آزمون به عزت اللهی باخت

پانصدمین بازی یاران آزمون در تیم روبین‌کازان با هدایت قربان بردیف، سرمربی ترکمنستانی طعم شکست برابر یاران سعید عزت‌اللهی را به همراه داشت. تیم روبین‌کازان در بازی خانگی هفته دوازدهم لیگ برتر روسیه شکست یک‌بر صفر را برابر تیم متحول‌شده آمکار پذیرا شد.
کد خبر: ۱۰۷۸۵۰۲

سردار آزمون 90 دقیقه در خط حمله روبین‌کازان بازی کرد اما توفیقی در گلزنی نداشت. سعید عزت‌اللهی، دیگر ملی‌پوش ایرانی نیز حضور 90 دقیقهای در ترکیب تیم آمکار داشت.

سایت ورزشی چمپیونات روسیه در ارزیابی فنی عملکرد بازیکنان تیمهای روبینکازان و آمکار در رویارویی هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال این کشور نمره فنی متوسط 5/6 را برای سردار آزمون و سعید عزتاللهی در نظر گرفت. این سایت همچنین به عملکرد 74 دقیقهای میلاد محمدی، لژیونر ایرانی تیم احمد گروژنی در مصاف با توسنو نمره خوب 7 را اختصاص داد. احمد گروژنی در این بازی با نتیجه یک بر صفر شکست خورد.

در جدول ردهبندی لیگ برتر روسیه تیم احمد گروژنی با 17 امتیاز پنجم است. تیمهای آمکار و روبینکازان نیز با امتیاز مشابه 14 رتبههای نهم و دهم را در اختیار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها