تعرض جنسی به مسلمانان روهینگیا

شواهد و اسناد پزشکی کادر درمانی سازمان ملل گویای این حقیقت است که ارتش میانمار در پاکسازی قومی روهینگیا،جنایاتی از قبیل تعرض و تجاوز گروهی را مرتکب شده است.
کد خبر: ۱۰۷۶۵۲۱
تعرض جنسی به مسلمانان روهینگیا

به گزارش جام جم آنلاین کادر درمانی سازمان ملل با معاینه شماری از ۴۲۹ هزار مسلمان روهینگیایی که با گریز از موج خشونت سازمان یافته میانمار به بنگلادش پناه برده اند؛ اعمال خشونت و آزار جنسی علیه زنان این اقلیت مسلمان را تایید کردند.

گزارش های پزشکی ارائه شده از سوی کادر درمانی سازمان ملل که بعضی از آنها به رؤیت رویترز رسیده است، نشانه موثق بودن اتهام ها مبنی بر تعرض و تجاوز گروهی علیه مسلمانان روهینگیا است.

این در حالی است که دولت میانمار به دفعات چنین اتهامی را رد کرده و مدعی است چنین اظهاراتی تنها با هدف تخریب وجهه عمومی ارتش میانمار انجام می شود!

جالب آنکه «زوا هتای» سخنگوی «آنگ سان سوچی» رهبر به اصطلاح صلح جوی میانمار که از حمایت آمریکا هم برخوردار است، می گوید: زنان مسلمان روهینگیایی باید به آنها مراجعه کنند. قول مساعد می دهیم که از ایشان حمایت کرده و تحقیقات لازم در این زمینه را انجام دهیم.

موج جدید خشونت ها علیه مسلمانان روهینگیا از اواسط ماه میلادی گذشته (آگوست) آغاز شده وتلاش های جامعه بین الملل برای قانع کردن دولت میانمار به توقف آن بی نتیجه بوده است.

شورای امنیت قرار است در جلسه ای که در روزهای آینده برگزار می شود، این مسئله را بررسی کند.

از «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل خواسته شده تا در این جلسه گزارشی مفصل از وقایع میانمار ارائه دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها