مراکز نظامی جزو امنیت ملی است

مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین‌الملل گفت: مراکز نظامی جمهوری اسلامی ایران جزو امنیت ملی است و هیچ‌کس اجازه بازدید از این مراکز را ندارد، چه آمانو باشد، چه غیر از آمانو.
کد خبر: ۱۰۷۰۷۲۱

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی‌اکبر ولایتی در نشست خبری با اصحاب رسانه که دیروز در محل ساختمان رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، درباره اظهارات اخیر یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که در واکنش به بازرسی از مراکز نظامی ایران گفته بود تفاوتی میان مراکز نظامی و غیرنظامی وجود ندارد، گفت: ما به آقای آمانو توصیه می‌کنیم که از گذشته پند بگیرد و تحت‌تاثیر القائات آمریکایی‌ها نباشد. ولایتی درباره اظهارات ضد ایرانی و ضدبرجامی نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل افزود: دومینوی پیروزی حکومت قانونی عراق و سوریه شروع شده است و آمریکایی‌ها در منطقه آبرو و نفوذ ندارند و این‌گونه اظهارات آنها حرف تازه‌ای نیست و هیچ‌اثری در اراده جمهوری اسلامی ایران ندارد.

رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اینها می‌خواهند برجام را زیر پا بگذارند، اما دنیا جلوی آنها ایستاده است. وی درباره توافقات ایران با عربستان گفت: با عربستان در همین حد توافق داریم که حجاج ما به این کشور سفر کردند و این گام مثبتی است.

ولایتی افزود: ما در روابط دوجانبه مشکلی با عربستان نداریم، ولی در روابط منطقه‌ای توصیه ما به عربستان این است که در روابط منطقه‌ای (ایران) دخالت نکند، چون این کار به نفع عربستان نیست.

وی همچنین درباره سفر سردار سرلشکر باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به ترکیه گفت: شاید اولین بار بود که در این سطح در جمهوری اسلامی سفر صورت می‌گرفت و استقبال ترکیه و نوع بحث‌هایی که مطرح شده تعیین‌کننده بوده است. امیدواریم در آینده شاهد پیشرفت این روابط باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها