به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، در منابع طب سنتی ایران درباره اصول صحیح غذا خوردن آمده تا زمانیکه اشتهای واقعی برای خوردن وجود ندارد, غذا خورده نشود؛ با جویدن کامل غذا به هضم نیکوی غذا کمک کنیم همچنین قبل از سیر شدن کامل دست از غذا کشیده شود.
چند لقمه کمتر خوردن از تجمع بیش از حد مواد در اعضا جلوگیری میکند, این کار در پیشگیری و درمان کبد چرب اثر بسیار دارد, پرهیز از مصرف غذاهایی که به راحتی هضم نمیشود و قابلیت تجمع, رسوب و چسبندگی به سلولها را دارند که میتوان به انواع فست فودها، مواد کنسروی, شیرین و چرب اشاره کرد.
بهترین زمان نوشیدن آب
بهترین زمان نوشیدن آب 2 ساعت پس از خوردن غذا است نباید آب را به یک نفس و سریع نوشید, آشامیدن آب در بین غذا مضر است به جز در افراد گرم و خشک و کودکان همچنین پرهیز از آب تا زمانی که عطش واقعی ایجاد شود برای حفظ سلامتی کمک میکند.
عدم نوشیدن آب در حالت ناشتا, پرهیز از نوشیدن آب پس از فعالیت بدنی، بعد از حمام و در حمام، بعد از جماع، بین خواب و بعد از خواب, پرهیز از نوشیدن آب پس از شیرینی یا ترشی، بعد از میوههای تازه به حفظ سلامت کبد, قلب, مغز و سیستم گوارش کمک میکند.
خوردن آب همراه یا بلافاصله بعد از غذا شیرههای گوارشی رقیق و ضعیف میشود, معده را سرد و هضم غذا مختل میشود، مخصوصاً آشامیدن آب بر روی گوشت یا چربی بسیار منع شده است.
استحمام بلافاصله بعد از خوردن غذا کار اشتباهی است که باید یک تا دو ساعت از خوردن غذا بگذرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد
با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالشهای اجرای برنامههای معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکههای اجتماعی گفتوگو کردیم