به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رضا جعفرزاده گفت: از ابتدای فروردین ماه تا اواسط مرداد، به 403 مورد شکایات صورت گرفته از طریق سامانه حقوق مسافر سازمان هواپیمایی کشوری از شرکتهای هواپیمایی و 281 شکایت از دفاتر خدمات مسافرت هوایی رسیدگی شده و اقدامات لازم صورت گرفته است.
وی افزود: در بازرسیهای مستمر و موردی کارشناسان دفتر نظارت بر فرودگاهها، شرکتها و موسسات هوانوردی سازمان از دفاتر خدمات مسافرت هوایی تهران و شهرستانها مواردی از جمله عدم تمدید ضمانتنامه، عدم احراز شرایط راهاندازی پس از تعلیق در مدت تعیین شده و از همه مهمتر عدم توجه به اخطارها و دستورالعملهای سازمان هواپیمایی کشوری محرز و به لغو مجوز 36 دفتر و تعلیق 47 دفتر خدمات مسافرت هوایی منجر شد که لغو مجوز 12 دفتر و تعلیق 15 دفتر مربوط به استان تهران و بقیه از شهرستانها بوده است.
جعفرزاده تصریح کرد: در این مورد نیز عدم حضور مدیرعامل و مدیرفنی، تغییر مکان بدون تائید سازمان هواپیمایی کشوری، گرانفروشی و صدور بلیت No record (بدون اختصاص صندلی) نیز از جمله عوامل تعیینکننده در لغو یا تعلیق این دفاتر از ابتدای سال 96 تاکنون به شمار میرود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم