دستگیری آخرین عضو باند سارقان مسلح

با دستگیری آخرین عضو باند سرقت مسلحانه در تهران ، فعالیت مجرمانه اعضای یک باند پایان گرفت.
کد خبر: ۱۰۶۷۳۰

به گزارش خبرنگار جام جم ، روز 24 تیر ماه تحصیلدار یک شرکت وقتی مبلغ یک میلیون تومان از بانک ملت شعبه خیابان طالقانی دریافت کرد ، دقایقی پس از خروج از این محل از سوی 3 سرنشین یک خودروی پژو که بدون پلاک بود ، با شلیک گلوله مورد حمله قرار گرفت و پول وی به سرقت رفت و مهاجمان مسلح بسرعت از محل متواری شدند. با انتقال فرد مجروح به بیمارستان و حضور ماموران در محل ، تحقیق در این زمینه آغاز و پرونده به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی برای پیگیری به اداره اول پلیس آگاهی ارجاع شد.

آغاز تحقیقات

بنابر این گزارش ، ماموران در بررسی محل سرقت و ثبت اظهارات شاهدان عینی ، در مرحله دیگر از بررسی ها متوجه شدند سارقان مسلح ابتدا با کمین در مقابل بانک و شناسایی مرد تحصیلدار ، وی را مورد حمله قرار داده اند. با به دست آمدن این سرنخ ، ماموران از طریق چهره نگاری از متهمان ، ردپای آنها را در یک منزل اجاره ای در شرق تهران شناسایی کردند و با تحقیقات نامحسوس پی بردند اعضای یک باند از سارقان مسلح در این منزل که متعلق به زنی به نام افسانه است ، رفت و آمد می کنند. با گزارش موضوع به بازپرس حسین اصغرزاده ، دستور قضایی صادر شد و در عملیاتی ویژه افسانه و 3 نفر از متهمان دستگیر شدند و در بازرسی از خانه یک قبضه سلاح کمری مورد استفاده سارقان در سرقتهای مسلحانه کشف و ضبط شد. در جستجوی سرکرده باند با انتقال متهمان به پلیس آگاهی مشخص شد 3 عضو دیگر این باند ساعتی پیش از حضور ماموران از محل متواری شده اند که بلافاصله تیم ضربت پلیس آگاهی دو متهم دیگر را دستگیر کردند و مشخص شد سرکرده باند به هویت بابک در پی اطلاع از دستگیری همدستانش متواری شده است . متهمان اعتراف کردند با پوشیدن لباس نظامی با درجه سرگردی ، خود را مامور معرفی و سپس با شناسایی کسانی که پول حمل می کردند ، آنها را مورد حمله قرار می دادیم و علاوه بر حمله به تحصیلدار شرکت و سرقت یک میلیون تومانی از وی ، چندی پیش نیز در بلوار آیت الله کاشانی با حمله به صاحب یک خودرو ، هنگامی که وی مقاومت کرد ، او را هدف گلوله قرار دادیم و متواری شدیم. متهمان همچنین اعتراف کردند در یک فقره از سرقتهای مسلحانه نیز یک دستگاه موتورسیکلت را در بلوار کشاورز سرقت کرده و پس از مدتی آن را در خیابان خارک رها کرده اند.

دستگیری آخرین عضو باند

به دنبال این اعترافات ، ماموران در مرحله بعدی سرکرده باند به هویت بابک را دستگیر و با صدور قرار قانونی تحقیق از وی را آغاز کردند. سرهنگ خوئینی ، معاون پلیس آگاهی با اشاره به اعمال مجرمانه 6 عضو باند سارقان مسلح به خبرنگار ما گفت : سارقان مسلح علاوه بر در اختیار داشتن مخفیگاهی در شرق تهران ، از باغی در منطقه بومهن که آن هم متعلق به افسانه است ، به عنوان مخفیگاه استفاده می کرده اند. خوئینی افزود: متهمان اعتراف کردند از 6 ماه پیش و پس از تهیه سلاح ، به سرقت از مردم و مشتریان بانکها اقدام می کردیم . وی اضافه کرد: با توجه به نوع فعالیت مجرمانه متهمان ، هم اکنون تحقیقات گسترده ای درخصوص دیگر سرقتهای صورت گرفته از سوی آنها ادامه دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها