مجازات جایگزین، زندان‌ها را خلوت می‌کند

در سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا علیه‌السلام که در تقویم ایرانی‌ها به نام روز ازدواج ثبت شده است همایش علمی کاربردی زندان و کاهش جمعیت کیفری میزبان مسئولان قضایی و البته مدیرعامل ستاد دیه بود.
کد خبر: ۱۰۶۵۷۵۷

همه محبوسین مهریه

تازه‌ترین آمار زندانیان مهریه از سوی اسدالله جولایی، مدیرعامل ستاد دیه 1450 نفر اعلام شد؛ رقمی که البته انتقاد و تاسف جولایی را هم به همراه داشت. هر چند جولایی با اشاره به این تعداد گفت: این فقط تعداد افرادی است که کارشان به دادخواست مهریه و زندان کشیده شده والا وضعیت دادگاه و موضوع طلاق‌کشی تلخ‌تر از این آمار جزئی است.

مدیرعامل ستاد دیه پیشگری را دغدغه این ستاد دانست و گفت: از روزهای نخست فعالیت ستاد دیه موضوع پیشگیری افراد از ورود ناخواسته به زندان‌ها همواره در قالب یک دغدغه مورد اولویت قرار داشته و زندان‌زدایی درست نه فقط در کاهش موجودی‌ها بلکه در کنترل دقیق ورودی به زندان‌ها تعریف شده است.

کاهش رانندگان زندانی

جولایی با اشاره به تصویب قانون اجباری شدن بیمه شخص ثالث، گفت: آمار رانندگان بدهکار ناشی از دیات فوتی و جرحی از قریب به 60 هزار زندانی در سال 87 امروز به 572 نفر تقلیل یافته است.

به گزارش جام‌جم، مدیرعامل ستاد دیه به تعداد زندانیان جرایم غیرعمد اشاره کرد و گفت: اعتقاد داریم توجه بیشتر به مجازات جایگزین حبس می‌تواند آمار زندانیان جرایم غیرعمد کشور را که در شرایط فعلی به 12135 نفر رسانده تا میزان قابل‌توجهی کاهش دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها