با انگیزه تاسیس پایگاه نظامی در مرز عراق و سوریه انجام گرفت

جنایت آمریکایی‌ها علیه نیروهای مردمی عراق

منابع عراقی می‌گویند توپخانه ائتلاف آمریکایی برخلاف ادعای مبارزه با داعش، نیروهای گردان‌های سیدالشهداء(ع) از نیروهای بسیج مردمی عراق را هدف قرار داده است. در این حمله دست‌کم 30 نفر از نیروهای حشد الشعبی (بسیج مردمی عراق) به شهادت رسیدند و نزدیک به 80 نفر مجروح شدند. گردان‌های سیدالشهدا در بیانیه‌ای اعلام کرد انتقام این حمله را خواهد گرفت. ائتلاف آمریکایی مدعی شده در این حمله دست نداشته است .
کد خبر: ۱۰۶۰۲۷۹

گزارش العالم

شبکه العالم در بغداد، جزئیات حمله نیروهای ائتلاف آمریکایی به گردان‌های سیدالشهدا(ع) وابسته به بسیج مردمی عراق را تشریح کرد. در گزارش العالم آمده است: گردان‌های سیدالشهدا که بخشی مهم از نیروهای الحشد الشعبی (بسیج مردمی) هستند و در مرز عراق و سوریه مستقرند، دوشنبه‌شب توسط توپخانه نیروهای ائتلاف آمریکایی مدعی مبارزه با داعش هدف قرار گرفتند. در این حملات، آمریکایی‌ها از مهمات هوشمند استفاده کردند و مدعی شدند داعشی‌ها را هدف قرار داده‌اند اما این یک دروغ آشکار دیگر از سوی آمریکایی‌ها بود. گفتنی است نیروهای گردان‌های سیدالشهدا در منطقه التنف در مرز عراق و سوریه مستقر بودند. این منطقه حدود یک ماه و نیم پیش به دست بسیج مردمی آزاد شد. نیروهای حشدالشعبی همواره بر ضرورت حفظ مرزها و حضور جدی در مناطق مرزی تاکید داشته و قبلا هم در مورد حضور خود در این منطقه و لزوم توجه و دقت آمریکایی‌ها برای جلوگیری از هدف قرار دادن این نیروها، هشدار داده بود. بسیج مردمی عراق همچنین در بیانیه خود از دولت عراق خواست در این باره تحقیقات گسترده‌ای آغاز و نیروهای آمریکایی را از حضور در مرز عراق و سوریه محروم کند. آخرین خبرهای دیروز حاکی از آن بود که مجروحان این حمله به بیمارستان‌های بغداد منتقل شده‌اند .

گردان‌های سیدالشهدا با تائید این حمله و مسئول دانستن آمریکایی‌ها تاکید کرد در مقابل حمله جنایتکارانه آمریکا به مقرهای این گردان‌ها در مرز عراق و سوریه، ساکت نخواهد نشست. در بیانیه این گروه آمده است: آمریکایی‌ها دوشنبه ادعا کردند با آتش توپخانه هوشمند، مواضع احتمالی داعش را در مرز عراق و سوریه هدف قرار خواهند داد، ولی ما فهمیدیم آنها نیروهای الحشد الشعبی و فرزندان مرجعیت را هدف قرار می‌دهند. گردان‌های سیدالشهداء هشدار داد: این اقدام آمریکا بدون مجازات نخواهد ماند و ما حمایت از مرزهای عراق و سوریه و محروم کردن آمریکا از سوءاستفاده از این مرزها را خواستاریم، چرا که آمریکا به دنبال اجرای اهداف خبیث خود و عبور دادن مجرمان و شکستن خط مقاومت است. ابوآلاء الولائی، دبیرکل گردان‌های سیدالشهداء از حمله جنگنده‌های آمریکایی به گروهی از نیروهای الحشد الشعبی چند ماه پیش در مناطق بوکمال نزدیک مرز عراق و سوریه خبر داد.

به گفته ناظران، آمریکایی‌ها قصد دارند در مرزهای سوریه و عراق چند پایگاه نظامی تاسیس و به این وسیله حضور درازمدت خود را در این مناطق تضمین کنند.

همین مساله موجب شده آنها حضور نیروهای مقاومت را برنتافته و به بهانه‌های مختلف آنها را هدف قرار دهند. ائتلاف آمریکایی تاکنون بارها به نیروهای بسیج مردمی عراق یا نیروهای ارتش سوریه در این مناطق حمله کرده‌اند. آنها گرچه در ظاهر می‌گویند هدف‌شان مبارزه با داعش است، اما کسی نیست که نداند داعش برای آمریکایی‌ها بهانه‌ای برای حضور بیشتر در عراق و سوریه و ضربه زدن به کشورهای اسلامی در منطقه است .

حملات اشتباهی آمریکا ؟!

روز گذشته در یک اقدام دیگر اعلام شد جنگنده‎های ائتلاف آمریکایی برای چندمین بار مناطقی از استان دیرالزور را بمباران و شماری از غیرنظامیان را زخمی کردند. این حملات در روستاهای ابوحمام، الکشکیه و بادیه در شهر المیادین و ریف شرقی در شهر دیرالزور صورت گرفت. در همین حال شبکه الجزیره روز دوشنبه گزارش داد در پی حمله جنگنده‌های ائتلاف آمریکا به یک پایگاه در استان دیرالزور، صد کودک که از سوی گروه تروریستی داعش جذب شده بودند کشته شدند. پنتاگون تاکنون بارها به حملات اشتباهی خود در سوریه و عراق اعتراف کرده است. این نهاد در جدیدترین گزارش خود کشتار صدها غیرنظامی را غیرعمد عنوان کرد. در خبر دیگری اعلام شد جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی در سوریه در ادامه جنایت‌های خود 18 غیرنظامی سوری را در الرقه
قتل عام و 30 نفر دیگر را نیز زخمی کردند.

حملات ائتلاف آمریکایی به غیرنظامیان یا نیروهای بسیج مردمی عراق درحالی جریان دارد که نیروهای عراقی و سوری تلاش می‌کنند بقایای تکفیری‌ها را در این دوکشور تار و مار کنند. روز گذشته ارتش سوریه عملیاتی را در مناطق شرقی دمشق علیه تروریست‌ها انجام دادند و موفق شدند چند منطقه را در نزدیکی عین الترمه آزاد کنند. در این عملیات ارتش سوریه موفق به بازپس‌گیری چند واحد مسکونی از گروه تروریستی فیلق‌الرحمن شدند. ارتش سوریه همچنین بامداد روز شنبه نیز عملیاتی را در مناطق شرقی دمشق آغاز کرده و مواضع تروریست‌های فیلق‌الرحمن را با موشک‌های سطح به سطح هدف قرار دادند. آخرین تحولات میدانی از شهر دیرالزور در شرق سوریه نیز حاکی است، نیروهای گارد ریاست جمهوری و عشایر منطقه در یک حمله غافلگیرانه توانستند ضربات سنگینی را به تروریست‌های داعش وارد کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها