هیچ چراغی برای خبرنگاران قرمز نیست

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران خواستار همکاری بیشتر خبرنگاران در حل مشکل ترافیک پایتخت شد.
کد خبر: ۱۰۵۷۴۵
مهندس سید جعفر تشکری هاشمی همزمان با 17 مرداد روز خبرنگار, با قدردانی ازتلاش خبرنگاران در پرداختن به مسائل شهری به ویژه مسئله ترافیک, اظهار داشت: در این بخش از مدیریت شهری هیچ چراغی برای خبرنگاران قرمز نیست.
ترافیک دغدغه اول شهروندان تهران است و انتظار میرود خبرگزاریها و مطبوعات با اختصاص تیتر, سرمقاله , گزارش اصلی و عکس روز این موضوع مهم را هر روز مورد توجه ویژه قرار دهند.
به گزارش واحد مرکزی خبر وی افتراق نظر خبرنگاران در باره موضوعهای مختلف را طبیعی دانست واظهار داشت: خبرنگاران با هر دیدگاه در مباحثی که با منافع شهر و مصالح شهوندان سر و کار داشته باشد اشتراک عمل دارند.
معاون شهردار تهران از خبرنگاران به عنوان گوش های شنوا, چشمان بینا واندیشه های آگاه جامعه یاد کرد و افزود: خبرنگاران بدون هیچ گونه چشم داشت با انعکاس مشکلات شهر, مسئولان شهری را در ایفای مسئولیت یاری میکنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها