«ظریف» وزیر امور خارجه می‌ماند

معاون کنسولی وزارت امور خارجه درباره حضور محمدجواد ظریف در پست وزارت‌خارجه گفت: فکر می‌کنم حتماً ایشان می‌مانند.
کد خبر: ۱۰۵۷۰۲۹
«ظریف» وزیر امور خارجه می‌ماند

به گزارش جام جم آنلاین، حسن قشقاوی معاون کنسولی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با تسنیم، در پاسخ به این پرسش که آیا مسئولیت خاصی به وی در دولت آینده پیشنهاد شده، گفت: خیر، هیچ‌کس به من پیشنهادی نداده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا محمدجواد ظریف در پست وزارت خارجه می‌ماند یا خیر، اظهار داشت: ان شاءالله امیدواریم و فکر می‌کنم حتماً ایشان می‌مانند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها