به گزارش جامجم آنلاین به نقل از تک شات، اسمارت فون KFC Huawei 7 Plus در تعداد محدود و به رنگ قرمز روشن تولید شده که بر روی آن تصویر کلنل ساندرز، موسس رستوران های مرغ سوخاری کنتاکی، و لوگوی هوآوی نقش بسته است.
این گوشی از روز پنجشنبه ودر کشور چین به قیمت 161 دلار به فروش می رسد. مشخصات این گوشی در مقایسه باقیمت آن قابل قبول هستند. این اسمارت فون از اسکنر اثرانگشت، 3 گیگ رم و 32 گیگ فضای حافظه داخلی قابل ارتقا تا 128 گیگ برخوردار است.
اپلیکیشن کی اف سی بطور پیش فرض بر روی این گوشی نصب است. علاوه بر آن کاربران به اپلیکیشن K-Music دسترسی دارند که به آنها اجازه می دهد موزیکی که علاقه دارند از بلندگوی رستوران کی اف سی که در آن حضور دارند پخش شود را انتخاب کنند.
کی اف سی در سی سال گذشته موفقیت قابل توجهی را در کشور چین شاهد بوده است.
-
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد