دانشگاه نطنز میزبان رشته گیاهان دارویی

معاون طب سنتی وزیر بهداشت در نطنز گفت: با توجه به ظرفیت های موجود شهرستان نطنز در پرورش گیاهان دارویی، رشته گیاهان دارویی در دانشگاه آزاد این شهرستان راه اندازی می شود.
کد خبر: ۱۰۴۶۲۹۷

به گزارش ایسنا، محمود خدا دوست اظهار کرد: بعد از برگزاری دوره اول جشنواره گیاهان دارویی در نطنز، مقرر شد که رشته گیاهان دارویی در نطنز ایجاد و راه اندازی شود.

وی افزود: طبق تلاش های انجام شده مقدمات اولیه ایجاد رشته گیاهان دارویی در دانشگاه آزاد اسلامی نطنز انجام شده و بزودی این رشته آغاز به کار می کند.

معاون طب سنتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به تنوع اقلیمی موجود در شهرستان نطنز که هم منطقه سردسیر و هم منطقه گرمسیر را دارا است، پس قطعا تنوع گیاهان دارویی در این منطقه زیاد است.

وی تصریح کرد: برگزاری چنین جشنواره هایی می تواند در سطح شهرستان نطنز و دیگر شهرستان ها ظرفیت های دارویی مناطق را معرفی کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها