به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از فارس، تیم ملی فوتبال ایران که خود را برای دیدار حساس مقابل ازبکستان از هفته هشتم مقدماتی جام جهانی آماده میکند، بعد از برگزاری اردوی یک هفتهای در اتریش عصر امروز به وقت محلی این کشور را به مقصد مونتهنگرو ترک کرد و کاروان تیم ملی دقایقی پیش وارد این کشور شد.
بر همین اساس ملیپوشان فوتبال ایران طی دو روز آینده تمرینات تاکتیکی خود را در این کشور پیگیری کرده و پسفردا شب یعنی یکشنبه 14 خرداد از ساعت 23 به وقت تهران در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم ملی مونتهنگرو خواهند رفت.
نکته قابلتوجه اینکه در برنامه قبلی مدونشده کیروش برای تیم ملی اردوی کشور امارات بعد از بازی تدارکاتی با مونتهنگرو قرار داشت که گویا این اردو به دلایل نامشخص لغو و ملیپوشان بعد از دیدار با مونتهنگرو به ایران بازخواهند گشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا