به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمدحسین عزیزی رییس انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به ناسالم بودن زولبیا و بامیه اظهار کرد: برای تهیه زولبیا و بامیه به ویژه نوع رنگی آنها متأسفانه مسائل بهداشتی بطور کامل رعایت نمیشود و روغن بکار رفته در آن چند بار مصرف بوده که همین امر سبب بروز سرطان در بدن میشود.
وی عنوان کرد: بسیاری از کارشناسان تغذیه مصرف زولبیا و بامیه را در ماه رمضان به علت میزان بالای چربی و قند موجود در آن توصیه نمیکنند و به جای آن مواد مقوی و انرژی زا همچون خرما و کشمش را مفید میدانند.
رییس انجمن صنایع غذایی ایران بیان کرد: زولبیا و بامیههای رنگی که اخیراً به بازار آمده به علت استفاده از رنگ های غیرمجاز باعث آسیب جدی به کلیه، کبد و قلب و عروق میشود.
وی تأکید کرد: زولبیا و بامیههای رنگی معمولاً در مکانهای بهداشتی تهیه نمیشوند که این مسئله در نهایت خطر بروز بیماری های قلبی را افزایش خواهد داد.
عزیزی یادآور شد: مصرف زولبیا و بامیه خطر ابتلا به دیابت را در افراد افزایش می دهد که بهتر است در ماه رمضان مبتلایان به این بیماری خرما، کشمش و حتی توت خشک شده را جایگزین این شیرینی چرب و آسیبرسان کنند.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد