بانک HSBC نخستین بانک امریکای مرکزی را می خرد

جامجم آنلاین: بانک HSBC، غول بانکی بریتانیا اعلام کرد بانک گروپو بانیستمو نخستین گروه بانکی منطقه امریکای مرکزی را میخرد. این تصمیم به تصویب اکثریت سهامداران بانک گروپو بانیستمو رسیده است.
کد خبر: ۱۰۳۴۳۱

به گزارش سوییس انفو، بانک HSBC اعلام کرد پیشنهاد خرید بانک گروپو بانیستمو به تصویب سهامدارانی که 65 درصد سهام این بانک را در اختیار دارند، رسیده است و این تعداد برای نهایی شدن قرارداد کافی است.
بانک HSBC افزود، بانک گروپو بانیستمو را به مبلغ 1.77 میلیارد دلار معادل 2.2 میلیارد فرانک سوییس خواهد خرید. HSBC برای هر سهم گروپو بانیستمو 56.23 دلار که 25 درصد بیشتر از ارزش هر سهم این بانک است، خواهد پرداخت.
بانک گروپو بانیستمو در کشورهای کاستاریکا، هندوراس، نیکاراگوئه، السالوادور، کلمبیا و جزایر باهاماس فعالیت دارد و خرید این بانک با هدف توسعه فعالیتهای بانک HSBC در منطقه امریکای لاتین صورت میگیرد.

افزایش سود گروه بانکی انگلیسی HSBC
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها