سوپرجام پرسپولیس ـ نفت؛ 30 تیر

قهرمان دو جام لیگ برتر و جام حذفی پیش از شروع فصل آینده در قالب سوپرجام به مصاف هم خواهند رفت. با تائید مدیران برگزاری مسابقات، سوپرجام فوتبال ایران بین قهرمان لیگ برتر و جام حذفی یک هفته پیش از شروع لیگ هفدهم (30 تیر) برگزار خواهد شد.
کد خبر: ۱۰۲۹۶۹۹

پرسپولیس توانسته با قهرمانی در لیگ برتر و نفت تهران هم با قهرمانی در جام حذفی به این رقابت راه یابند و با قهرمانی در سوپرجام می توانند فصل را با یک اتفاق جالب توجه و روحیه‌ساز استارت بزنند. اما آیا سوپرجام برای تیم‌ها ارزشی دارد؟ رقابتی که هرگز حالتی رسمی به خودش نگرفته است و اگر هم برگزار شود تیم‌ها به عنوان بازی تدارکاتی به آن توجه می‌کنند، چه اگر این طور نبود و این جام برای تیم‌ها ارزش داشت، براحتی آن را تحریم نمی‌کردند، با بازیکنان ذخیره خودشان در این رقابت شرکت نمی‌کردند و اصلا برای رسیدن به آن مثل رئال و بارسا که کسب این جام را یکی از افتخارهای خودشان می‌دانند، تلاش بیش از اندازه می‌کردند.

تقریبا از 12 سال پیش سوپرکاپ در ایران آغاز شد. آن زمان و چهار روز پیش از آغاز رقابت‌های فصل تیم صباباتری تهران قهرمان جام حذفی مقابل فولادی قرار گرفت که قهرمان لیگ برتر شده بود. در آن بازی صبایی‌ها با چهار گل فولاد را شکست دادند تا نخستین تیمی لقب بگیرند که قهرمان این رقابت می‌شوند.

سال بعد سایپا قهرمان لیگ برتر شد و سپاهان قهرمان جام حذفی، اما به دلیل این‌که ورزشگاه بازی از آزادی به شهید درخشان رباط‌کریم تغییر کرد، دو تیم بازی را تحریم کردند و این مسابقه برگزار نشد. آن زمان حرف دو تیم این بود که تغییر ورزشگاه بی‌احترامی به دو تیم است و شان قهرمان‌ها بالاتر از این حرف‌هاست.

سال 87 پرسپولیس قهرمان لیگ برتر شد و استقلال قهرمان جام حذفی. طبق قانون دو تیم باید در سوپرجام به مصاف هم می‌رفتند که این بار به درخواست پرسپولیسی‌ها و حضور در اردوی اسپانیا سازمان لیگ موافقت کرد این بازی برگزار نشود!

از این سال به بعد دو سال پشت سر هم سپاهان قهرمان لیگ برتر شد. آن سال آنها پیشنهاد دادند که برای احیای سوپرجام این رقابت‌ها را به نام مرحوم حجازی تغییر بدهند. ابتدا همه استقبال کردند و برای طلایی‌پوشان به دلیل پیشنهاد فوق‌العاده‌ای که دادند کف مرتب زدند اما تا سال 94 که باز هم سپاهان قهرمان شده بود این جام هرگز برگزار نشد. تا این‌که طلسم در سال 95 شکست و تیم‌های استقلال خوزستان و ذوب‌آهن شش روز پیش از آغاز فصل جدید مسابقات لیگ برتر به مصاف هم رفتند تا پس از 10 سال دوباره این جام احیا شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها