پرکاری بهاره رهنما در تئاتر

شب گذشته نمایش «سونات پاییزی» با بازی گلچهره سجادیه و بهاره رهنما برای آخرین ‌بار اجرا شد تا رهنما با فراغ بال بیشتری به تمرین نمایشی بپردازد که از پنجشنبه همین هفته روی صحنه خواهد برد.
کد خبر: ۱۰۲۷۹۵۱

به گزارش ایلنا، جدیدترین اثر بهاره رهنما در مقام کارگردان تئاتر بعد از نمایش «دورهمی زنان شکسپیر» از روز پنجشنبه 21 اردیبهشت، ساعت 21 و 45 دقیقه در تماشاخانه ایرانشهر، سالن استاد سمندریان روی صحنه می‌رود.

گفته می‌شود نمایشنامه «دیگری» ضمن پرداختن به مسأله هویت و تأثیر آن به واسطه عشق، یک متن عاشقانه و زنانه است که به آثار قبلی رهنما در حوزه کارگردانی تئاتر و نمایشنامه‌نویسی قرابت زیادی دارد. بهاره رهنما و شیوا اردویی، بازیگران نمایش «دیگری» را تشکیل می‌دهند. جلال تهرانی، کارگردان «سونات پاییزی» که شب گذشته به اجرای خود با بازی رهنما پایان داد، طراح صحنه و نور نمایش دیگری خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها