ساخت باغ ‌مزار «لطفی» آغاز شد

دیروز، سومین سالروز درگذشت محمدرضا لطفی، نوازنده چیره‌دست تار بود. از روز خاکسپاری این نوازنده، حرف‌هایی درباره ساخت یک آرامگاه، برای او مطرح بوده و حالا فاز اول باغ ـ مزار لطفی آغاز شده است.
کد خبر: ۱۰۲۶۰۴۷

به گزارش ایسنا، فاز نخست باغ ـ مزار زنده‌یاد محمدرضا لطفی از اواخر فروردین‌ امسال آغاز شده که طراحی نقشه آن برعهده دفتر مهدی حجت ـ معمار و رئیس ایکوموس ایران ـ بوده است.

براساس گفته برخی نزدیکان این هنرمند، بخش عمده هزینه‌های اجرای این فاز را شهرداری گرگان تامین می‌کند، اما قرار است قسمتی از مزار نیز توسط خانواده لطفی ساخته شود. البته سردر آرامگاه و دیوار جلویی آن در حال ساخت است. برای شروع فاز دوم نیز باید حدود هشت تا ده واحد از ساختمان‌های اطراف خریده شود. در مجموع، برای اجرای کامل این نقشه، حدود 5000 مترمربع زمین نیاز است. هنگامی که 12 اردیبهشت‌ 1393، محمدرضا لطفی آهنگساز و نوازنده چیره‌دست تار و سه‌تار چشم از دنیا فروبست، طبق وصیت این هنرمند اعلام شد پیکر او در گرگان به خاک سپرده می‌شود. پس از آن، شورای شهر گرگان سه منطقه را برای مزار این نوازنده به خانواده‌اش پیشنهاد کرد که در نهایت محله «سبزه مشهد» انتخاب شد. این محله از محله‌های مورد علاقه خالق «ایران ای سرای امید» بود.

اجرای طرح باغ ـ مزار لطفی، قرار است در دو فاز اجرا شود و طبق مصوبات، شورای شهر گرگان، شهرداری این شهر متولی آن است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها