پایان هفته سوم لیگ برتر بسکتبال از مرحله دوم

پرتاب کاظمی همه را شوکه کرد

هفته سوم از دور دوم لیگ برتر بسکتبال به پایان رسید و در دو بازی نزدیک، تیم‌های نیروی زمینی و شهرداری کاشان برابر رقبای خود به پیروزی رسیدند؛ اما مدعیانی مانند پتروشیمی بندرامام و نفت آبادان براحتی حریفان خود را شکست دادند.
کد خبر: ۱۰۰۸۳۱۰

تیم دانشگاه آزاد که در دو هفته قبل بردهای مهمی بدون بازیکنان خارجی به دست آورده بود، این هفته بازیکن جدید لیتوانیایی خود را در اختیار داشت؛ اما مقابل تیم بدون بازیکن خارجی شهرداری کاشان شکست خورد. رولنداس علی یواس بازیکن خارجی جدید دانشگاه 21 دقیقه بازی کرد و پنج امتیاز، پنج ریباند و چهار پاس منجر به گل داشت.

تیم شهرداری کاشان علاوه بر بازیکنان خارجی، بار دیگر پویا تاجیک و کاوه نورافزا را در ترکیب نداشت و اثری از یونس لاله‌زاده که گفته می‌شد به این تیم پیوسته است در فهرست بازیکنان این تیم دیده نشد. کاشانی‌ها با بازی خوب شهریان با نتیجه 66 بر 64 برنده شدند.

تیم نفت آبادان که هفته قبل بازی پرحاشیه‌ای در اراک داشت، این هفته باخت خود را با کسب صد امتیاز مقابل هیات بسکتبال فارس جبران کرد. جالب اینجاست که تیم شیراز هم 80 امتیاز به‌دست آورد. تیم شیراز در این مسابقه فقط هشت بازیکن داشت و تیم نفت هم امسال معمولا ده بازیکن به همراه دارد. رایان ریچاردز از تیم نفت و رضا رنجبر از تیم شیراز در این بازی آمار دبل ـ دبل (دو شاخص آماری دو رقمی) داشتند.

پیروزی پر امتیاز تیم خوزستانی، تیم پتروشیمی بندرامام را هم که هفته قبل در تهران مقابل دانشگاه آزاد شکست خورد، به وجد آورد تا مانند نفت و در یک بازی پر امتیاز 98 بر 68 شهرداری گرگان را شکست دهد. جرالد رابینسون بیشترین امتیاز هفته را با 33 امتیاز ثبت کرد.

تیم شهرداری اراک در هفته‌های اخیر چند بازیکن خود را بتدریج از دست داده است؛ محمد اوجاقی که به دلیل مصدومیت دست ادامه فصل را از دست داد، حامد آفاق که در مسابقات اخیر برای تیم اراک بازی نمی‌کند و کوئنتین هاسلی که قبل از این بازی به کشورش بازگشت. تیم اراکی با این شرایط به مصاف نیروی زمینی رفت که یکی از تیم‌های بدون بازیکن خارجی لیگ برتر است، با این وجود چند بازیکن ملی‌پوش را در ترکیب دارد.

دو تیم در ثانیه‌های پایانی با نتیجه 57 ـ 57 مساوی بودند که توپ به‌دست نیروی زمینی افتاد و ارسلان کاظمی درست در ثانیه صفر، پرتابی سه امتیازی را گل کرد که سبب برد 60 بر 57 نیروی زمینی شد.

هفته چهارم این مرحله روز دوشنبه 16 اسفند برگزار می‌شود.

کاظمی: مراقب بودم آسیب نبینم

ارسلان کاظمی ملی‌پوش تیم بسکتبال نیروی زمینی درباره پرتاب ثانیه پایانی اش که سبب پیروزی این تیم برابر شهرداری اراک شد، می‌گوید: اولین شوت لحظه آخری بود که در دوران بسکتبالم گل کردم. خیلی حس خوبی داشت و واقعا جالب بود که هم تیمی هایت مثل سیل سمتت می‌دوند. در این لحظه باید مراقب باشی آسیب نبینی.

وی درباره نارضایتی خود از داوران گفت: من چند بازی است که از داوری ناراحت هستم. در بازی با آبادان به قدری اذیت شده بودم که بین دو نیمه از پزشک تیم تقاضای قرص آرامبخش کردم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها