پیش‌بینی 13 غرفه توزیع میوه شب عید در بویراحمد

فرماندار بویراحمد از پیش‌بینی 13 غرفه توزیع میوه شب عید در بویراحمد خبر داد.
کد خبر: ۱۰۰۳۳۹۰

به گزارش فارس، جلسه تنظیم بازار شهرستان بویراحمد با حضور مسئولان شهرستانی با محوریت ساماندهی عاملین توزیع میوه شب عید و وضعیت توزیع مرغ و گوشت قرمز در سطح شهرستان بویراحمد برگزار شد.

فرماندار بویراحمد هدف از برگزاری این جلسه را تامین میوه ایام تعطیلات عید و ساماندهی و برنامه‌ریزی برای غرفه‌های موقتی که به جهت تامین اقلام مورد نیاز با قیمت مناسب پیش‌بینی شده‌اند عنوان کرد و گفت: در سنوات گذشته در ایام عید با کمبود مرغ کشتار روز و میوه شب عید مواجه بودیم که برای سال جدید تدابیر لازم اندیشیده شده است.

وی با بیان اینکه 13 غرفه موقت در اماکن مختلف برای ارائه و توزیع میوه شب عید امسال پیش‌بینی شده است، گفت: میوه در این غرفه‌ها با قیمت مناسب قابل عرضه می‌باشد.

نظری تصریح کرد: به منظور پیشگیری ازگرانفروشی در روزهای پایانی سال غرفه‌های توزیع مواد خوراکی، گوشت، لبنیات و میوه شب عید با نظارت دستگاه‌های اجرایی برپا خواهد شد.

فرماندار بویراحمد گفت: با توجه به مشکلاتی که در سال‌های گذشته نسبت به توزیع مرغ در سطح شهرستان وجود داشت به جهت حمایت از تولیدکنندگان هم‌استانی و تامین مرغ در ایام تعطیلات نیز تدابیر لازم اندیشیده شد.

نظری تصریح کرد: امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده نسبت به توزیع میوه، مرغ و گوشت قرمز در سطح شهرستان بویراحمد در ایام عید امسال با مشکل مواجه نشویم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها