مواد لازم:
کد خبر: ۱۰۰۱۰۰۱

گل کلم کوچک خرد شده: 200 گرم / قارچ خرد شده: 100 گرم / کلم بروکلی خرد شده: 100 گرم / گردو خرد شده: نصف فنجان / بلغور: یک فنجان / لوبیای سفید: یک فنجان / آب: یک فنجان/ روغن مایع: دو قاشق / آویشن: یک قاشق/ پنیر فتا: 70 گرم / سرکه بالزامیک: سه قاشق غذاخوری / نمک و فلفل: به میزان لازم

گل‌کلم، کلم بروکلی و قارچ را با کمی روغن در ماهی‌تابه ریخته و نمک، فلفل و آویشن را به آن افزوده و کمی تفت دهید.

می‌توانید این کار را در فر هم انجام دهید و با ده دقیقه در دمای 400 درجه گذاشتن سبزیجات آنها را کبابی کنید.

بلغور و لوبیای سفید را در آب جوش ریخته و بپزید تا آب آن کشیده شود. گردو‌ها را هم تفت مختصری داده و روی قارچ‌ها بریزید. بعد از سرد شدن بلغور و لوبیا‌ها آن را روی قارچ و گل‌کلم‌ها ریخته و به آن سرکه بالزامیک و پنیر اضافه کنید و هم بزنید. سالاد آماده سرو کردن است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها