در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گل کلم کوچک خرد شده: 200 گرم / قارچ خرد شده: 100 گرم / کلم بروکلی خرد شده: 100 گرم / گردو خرد شده: نصف فنجان / بلغور: یک فنجان / لوبیای سفید: یک فنجان / آب: یک فنجان/ روغن مایع: دو قاشق / آویشن: یک قاشق/ پنیر فتا: 70 گرم / سرکه بالزامیک: سه قاشق غذاخوری / نمک و فلفل: به میزان لازم
گلکلم، کلم بروکلی و قارچ را با کمی روغن در ماهیتابه ریخته و نمک، فلفل و آویشن را به آن افزوده و کمی تفت دهید.
میتوانید این کار را در فر هم انجام دهید و با ده دقیقه در دمای 400 درجه گذاشتن سبزیجات آنها را کبابی کنید.
بلغور و لوبیای سفید را در آب جوش ریخته و بپزید تا آب آن کشیده شود. گردوها را هم تفت مختصری داده و روی قارچها بریزید. بعد از سرد شدن بلغور و لوبیاها آن را روی قارچ و گلکلمها ریخته و به آن سرکه بالزامیک و پنیر اضافه کنید و هم بزنید. سالاد آماده سرو کردن است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: