پول، ال‌کلاسیکو را به آمریکا می‌برد؟

دو رقیب سنتی فوتبال باشگاهی اسپانیا درحال رایزنی برای برگزاری یک بازی رودررو در خاک آمریکا هستند. روزنامه مارکا نوشت: احتمال دارد تیم‌های فوتبال بارسلونا و رئال مادرید در اردوی پیش فصل تابستانی خود در شهر میامی آمریکا به مصاف یکدیگر بروند.
کد خبر: ۱۰۰۰۸۰۹

رئال و بارسا سال 2017 نیز مطابق هر سال در تورنمنت جام قهرمانان بین‌المللی که جام دوستانه است شرکت خواهند کرد، اما امسال برخلاف سال‌های قبل این دو تیم قصد دارند یک بازی انجام دهند و گزارش‌ها حاکی از آن است که آنها قصد دارند این بازی را در شهر میامی انجام دهند.

اگرچه مسئولان برگزاری جام قهرمانان بین‌المللی، برگزاری ال‌کلاسیکو در خاک آمریکا را هنوز نه رد و نه تأیید کرده‌اند؛ اما رئالی‌ها پذیرفته‌اند که یکی از بازی‌های دوستانه اردوی پیش فصل‌شان در تابستان را در استادیوم هارد راک در شهر میامی برگزار کنند و از قرار معلوم قرار است این بازی به سبک بازی سوپربال فوتبال آمریکایی برگزار شود؛ به طوری که برای بین دو نیمه و در ابتدای آن مراسم خاصی در نظر گرفته شده است. جام قهرمانان بین‌المللی یک اردوی تابستانی پیش فصل است که از چهار سال پیش برگزار می‌شود و بیشتر بزرگان فوتبال اروپا در آن شرکت می‌کنند. این رقابت‌ها در چهار قاره دنیا (آمریکا، اروپا، آسیا و اقیانوسیه) برگزار می‌شود.

امسال در صورتی که توافق‌های لازم برای رویارویی رئال و بارسا صورت بگیرد تا این دو تیم بعد از 25 سال اولین ال‌کلاسیکوی دوستانه‌شان را انجام دهند، جام قهرمانان بین‌المللی جذابیتی دوچندان خواهد یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها