در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش جام جم، محمد سعیدنژاد اظهار کرد: بخش عمدهای از صادرات نیز به دلیل نزدیکی به مرکز کشور و ارتباط با شبکه ریلی و مهمتر از این عوامل وجود خورموسی که موجب استقرار اسکله ها شده است از بندر امام خمینی انجام می شود.
وی افزود: عملکرد بنادر تجاری کشور حدود 140 میلیون تن در سال است و 80 درصد از این میزان مربوط به دو بندر اصلی شهید رجایی در استان هرمزگان و بندر امام خمینی(ره) در خوزستان است.
سعیدنژاد تصریح کرد: مهمترین برنامه ای که به عنوان سیاست کلی در سازمان بنادر و در راستای سیاست عمومی دولت اتخاذ شده، جذب سرمایهگذاری است که خوشبختانه در بندر امام خمینی(ره) شاهد سرمایهگذاری بخش خصوصی هستیم.
وی افزود: در مجموعه بنادر کشور تاکنون 9 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری صورت گرفته است که ارزش ارزی این سرمایهگذاری با توجه به قیمت ارز، قیمت قابل توجهی است.
سعیدنژاد با بیان اینکه در این بندر تا سال گذشته 2400 میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری های بخش خصوصی در این بندر در سال جاری 380 میلیارد تومان بوده است. مجموعه فعالیت های این بندر و دیگر بنادر استان خوزستان می تواند در ایجاد اشتغال نقش جدی داشته باشد.
وی اظهار کرد: بالغ بر 8 هزار نفر در این بندر مشغول می باشند که یک هزار و 300 نفر شاغلان مرتبط با سازمان بنادر و 6 هزار و 700 نفر در سرمایه گذاری های صورت گرفته در این بندر مشغول به کارهستند.
سعیدنژاد گفت: بر اساس مصوبه قانونی، طرح بندر امام خمینی(ره) و منطقه ویژه آن 11 هزار هکتاری است و آنچه در حال حاضر در حال بهره برداری داریم یک هزار و 300 هکتار است که مابقی از طریق سرمایه گذاری های بخش خصوصی، سرمایهگذاریهای سازمان بنادر و احیای اراضی انجام خواهد شد. وی ادامه داد: سه طرح ایجاد سیلو در بندر امام خمینی(ره) داریم که هر سه طرح فراخوان عمومی شدهاند. سرمایه گذاران زیادی از این سه طرح استقبال کرده اند اما مشکل اصلی در اجرای این طرحها کمبود زمین برای واگذاری به سرمایه گذاران است.
سعیدنژاد افزود: یکی از موفق ترین مناطق ویژه اقتصادی در بنادر شکل گرفته است که دلیل آن دسترسی به دریا و کاهش هزینه های حمل و نقل است از این رو تقاضا داریم کمک شود تا طرح های مصوب در این بندر و دیگر بنادر کشور اجرایی شوند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: