خوشامدگویی عجیب به سیاستمدار در بنگلادش

دانش آموزان مدرسه ای در بنگلادش، با شیوه ای عجیب و غریب از یکی از سیاستمداران استقبال کردند.
کد خبر: ۹۹۹۲۷۹
خوشامدگویی عجیب به سیاستمدار در بنگلادش

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فرانس 24، در رسانه های اجتماعی فیلمی منتشر شد که در آن دانش آموزان مدرسه ای در بنگلادش ، با شیوه ای عجیب و غریب از یکی از سیاستمداران استقبال کردند . آنها با ایجاد پل مردمی به وی خوشامد گفته و آن سیاستمدار از روی این پلی که دانش آموزان با دستان خود ایجاد کرده بودند وارد مدرسه شد.

نورحسین پتواری که در میان انتخابات شهرستان ها در منطقه چندپور در جنوب داکا انتخابات شده و همچنین عضو حزب سیاسی حاکم در بنگلادش بود، برای مراسمی در یک رویداد ورزشی سالانه وارد دبیرستان عثمانیه شد که برای ورود از پلی که با دستان دانش آموزان ساخته شده بود رد شده و وارد مدرسه شد.

در این مراسم یکی از دانش آموزان با احمد یکی ازمحافظان نورحسین درگیر شده و احمد از مدیر مدرسه شکایت می کند . در پی درز پیدا کردن این خبر و رسوایی، نور حسین پتواری از سمت خود و عضویت در حزب اخراج می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها