اوضاع تیراندازی فرقی نکرده است

الهه احمدی، ملی‌پوش تیراندازی در راه مسابقه‌های جهانی هند به مشکلات تیم ملی اشاره می‌کند . او معتقد است حضور در مسابقات مهم است و آمادگی ورزشکار را بالا می‌برد، اما قرار نیست در مسابقه‌های جهانی اتفاق خاصی بیفتد.
کد خبر: ۹۹۸۱۲۴

احمدی ادامه می‌دهد: شرایط تمرینی ما عالی نبوده که انتظار داشته باشیم در مسابقات جهانی هند اتفاق خاصی رخ دهد. برای حضور در بازی‌های آسیایی و بازی‌های المپیک قرار گرفتن در شرایط مسابقه مهم است، اما برای حضور در مسابقات جهانی باید شرایط تمرینی مناسب باشد. مسابقات جهانی هند یک مسابقه سرنوشت ساز نیست به همین دلیل مهم تر این بود که قبل از حضور شرایط تمرینی مناسب برگزار می‌شد.

ملی‌‌پوش تفنگ ایران در پاسخ به این پرسش که در نبود رئیس فدراسیون و اداره شدن آن توسط سرپرست، شرایط را چطور می‌بیند، گفته: من با سرپرست فدراسیون صحبت کردم. او آمده که شرایط را بهتر کند. ما پیش از المپیک هم شرایط خوبی نداشتیم. بنابراین چطور می‌توان انتظار داشت بعد از المپیک که تب و تاب مسابقات هم افتاده، شرایط بهتر شود؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها